Spara vatten hela veckan

Måndag:
Tvätta tänderna och använd en tandmugg. Fyll muggen med vatten och försök att inte använda mycket mer vatten än det som finns i muggen under tandborstningen
Tisdag:
Låt kranen rinna sakta när du tvättar händerna. Det räcker faktiskt med lite vatten när man tvättar händerna, men de flesta låter kranen spruta ur sig så mycket den orkar och det gör ingen glad för det för ju ett sånt oväsen.
Onsdag:
Håll en blomvattenkanna under kökskranen så att allt vatten, som rinner förbi t. ex. dina händer när du tvättar dem, rinner i kannan. Häll också gammalt vatten från flaskan från träningen i kannan och allt annat vatten - då du kokat potatisen kan du ju låta vattnet svalna och hälla i blomkannan.
Torsdag:
Ha en vattentunna ute på gården på sommaren. När det regnat fylls den och då är det bara att fylla blomkannan med det vattnet och vattna inne- och uteblommor.
Fredag:
Bada inte i badkar utan duscha hellre. Och när du duschar: Skölj först snabbt av dig, stäng av duschen och tvåla in dig och lägg shampo i håret. Skölj sedan tvålen och shampot bort och så är du klar.
Lördag:
Ha en vattenkanna med vatten i kylskåpet och ta alltid från den kannan vatten när du vill dricka. Bättre än att du öppnar kranen och dricker med munnen direkt från kranen. Varför är det bättre? Jo det hassar ju massor med vatten då man dricker direkt från kranen eftersom det mesta rinner förbi munnen.
Söndag:
Tvätta tänderna i duschen. Det gör Jennifer Aniston också :D


Kommentarer
Postat av: jutta

jeeee, ja e likandan som jennifer aniston. om ja e på mornana i duschen tvättar ja tänderna samtidit :)

2009-03-21 @ 22:06:10

Kommentera mitt inlägg här:

Ditt namn/smeknamn eller nåt annat passande:
Kom ihåg ditt namn?

Din e-postadress (bara jag ser den):

URL/Din egen bloggadress:

Dina tankar om inlägget:

Trackback
RSS 2.0